top of page

Behandling

Naprapatbehandling 60 minuter

Rekommenderas som förstabesök eller vid flera besvär. Jag går igenom en grundlig hållningsanalys och undersökning utefter dina besvär och därefter har vi en behandlingsplan för dagen och en rekommenderad åtgärdsplan för såväl behandling, rehabilitering och träning på kort sikt. Du kommer även att gå här ifrån med ett par övningar som hjälper dig och ditt besvär. - 1100 kr 

 

Naprapatbehandling 40 minuter

Rekommenderas vid behandling av ett besvär eller som kompletterande behandling tex under en behandlings serie. Jag undersöker och går igenom en lätt hållninganalys för dagen. Därefter behandlas ditt problemområde och jag kan ge dig en prognos och rekommenderade åtgärder. - 740 kr 

Friskvårdsbehandling 

Vill du nyttja ditt friskvårdsbigrag till behandling kan du välja denna tjänst. Då gör jag en lättare analys av vad din kropp skulle må bra av i behandling och träningsväg och behandlar där efter med massage, triggerpunktsbehandling, töj och träningsrådgivning. Naprapati med tex justering ingår EJ i detta för att kunna vara just friskvård. 

Tänk på att PT träning kan användas med friskvårdsbidraget också. 

- 40 min 925 kr (inkl. Moms). 

Screening och träning

Vill du träna mer strukturerat och hållbart med utsatta mål? Med en grundlig screening lägger vi tillsammans upp ett personligt designat träningsupplägg utefter just dig. Med mig kan du också boka PT träning på gym, för att verkligen applicera träningen.

Få till smart träning och effektiv som ger resultat just för dig i vardag, arbete & idrott. - Läs mer under fliken "Träning"

Gravid ?

Jag har vidareutbildning i behandling under och efter graviditet. Under en sådan behandling kan jag tex hjälpa dig med smärta i bäcken eller ryggont. Bänken och teknikerna är anpassade för din gravidmage och jag ger dig råd kring hur du på bästa sätt rör dig och tränar som gravid och  även efter förlossning. 

Jag kan ta emot dig med sjukvårdsförsäkring, kontakta mig för att säkerställa att jag är kopplad till just ditt försäkringsbolag. 

Avbokning sker 24 h innan bokad tid, annars debiteras fullt belopp.

bottom of page