Behandling

Naprapatbehandling 60 minuter, 1100 kr 

Rekommenderas som förstabesök eller vid flera besvär. Jag går igenom en grundlig hållningsanalys och undersökning utefter dina besvär och därefter har vi en behandlingsplan för dagen och en rekommenderad åtgärdsplan för såväl behandling, rehabilitering och träning på kort sikt. Du kommer även att gå här ifrån med ett par övningar som hjälper dig och ditt besvär. 

 

Vill du gå på djupet med din kropp eller kanske idrottssatsning rekommenderar jag att vi genomför en grundlig screening och lägger upp ett träningsprogram utefter just dina svaga länkar och specifika mål. Kontakta då mig för upplägg. 

 

Naprapatbehandling 40 minuter, 700 kr 

Rekommenderas vid behandling av ett besvär eller som kompletterande behandling tex under en behandlings serie. Jag undersöker och går igenom en lätt hållninganalys för dagen. Därefter behandlas ditt problemområde och jag kan ge dig en prognos och rekommenderade åtgärder.

Gravid ?

Jag har vidareutbildning i behandling under och efter graviditet. Under en sådan behandling kan jag tex hjälpa dig med smärta i bäcken eller ryggont. Bänken och teknikerna är anpassade för din gravidmage. Jag lägger också mycket tid på information om de processer i kroppen som sker, samt hur du på bästa sätt tränar som gravid och efter förlossning. 

Jag kan ta emot dig med sjukvårdsförsäkring, kontakta mig för att säkerställa att jag är kopplad till just ditt försäkringsbolag. 

Avbokning sker 24 h innan bokad tid, annars debiteras fullt belopp.